MIT campus

More
13 years 2 weeks ago #4347 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- Ha az igazolványa hiteles, akkor a protokoll szerint nem mérlegelhetünk, be [i:3u35fjoj]kell[/i:3u35fjoj] engedni. A protokoll miatt. Nem várakoztathatjuk meg a Vatikánt. Keisinger professzor urat pedig ismerem, valóban nem valószín?, hogy el lehet érni jelenleg. Bár meglep, hogy nem szólt az érkez? vendégr?l...

(Ránézek azért zseb?rmesterre van-e üzenet)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 weeks ago #4348 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
Ránézel a zseb?rmesterre, bár tudod, hogy ez fölösleges, mert ha üzeneted érkezik akkor jelez magától, így gyanítod, hogy Severin pusztán megfeledkezett az egészr?l. Nem csodálkoznál, hogy ha egy Severinhez hasonló csodabogárral volna dolgod, akin természetes, hogy kibukik egy mélyen katolikus latino. Reyes közlegény Keisinger professzorra is azt mondaná, hogy maga a Sátán, de a háromnegyed Faustus házra is. Így viszont van pár perced amíg ez a fura elvileg a Szilveszter Rendnek dolgozó figura megérkezik.

Csapat riadó!

More
13 years 2 weeks ago #4349 by TheElf
Ha van pár percem, akkor el?ször megnézem gyorsan mit kell tudni err?l a rendr?l. És jelzek Annának, hogy óvatosnak kell lennünk. Hiszen attól még, hogy [i:b3kka3f5]hihet?[/i:b3kka3f5] a történet még nem biztos, hogy igaz. Nem biztos, hiszen meglep?, hogy Severin nem szólt miel?tt küldöncöt küldött. S?t, nem csak ? nem szólt, de a küldönc sem tette meg. Ha pedig a küldönc sejti, hogy Severin nem tette meg, oka lett volna idejében hívni.

- Ha egy percre itt pihenhetnénk, akkor bizony Bostonban történhet valami amiért utána küldenek. Keisinger professzort pedig gondolom mindnyájan ismeritek.

Anna biztos utánanézett. Azumi, ha mást nem hát a házát látta. Jeff a kérdéses, de a hírnevét ? is hallhatta.

- Szóval Severin segít egy kicsit a nyomozásban. ? is ott volt ahol kaptunk egy kis radioaktív sugárzást. Hála a Knight Errant helyszínel?inek. Ezek pedig sokmindent el tudnak tolni, ezért van lesz kiképz? rendszerre nagy szükség. Ugyanis nem szeretném, ha a következ? ilyen helyzetb?l nagyobb baj lenne.

More
13 years 2 weeks ago #4350 by Nyarlathotep
A Szilveszter Rend az a Vatikánon belül a mágiával foglalkozó szerzetesrend. 90%-a felébredt, vannak közöttük metahumánok is. XXV. János pápa 2024-ben kiadott In Imago Dei cím? enciklikája alapján lett megalapítva. ?k foglalkoznak a különböz? mágikus dolgok katolikus magyarázatával, megoldásával, ha ilyen jelleg? ügy merülne föl, illetve ilyen témákban ?k kutatnak Vatikánon belül.

-"Nem tudom milyen nyomozásról..." mondaná Jeff, de nem érkezik befejezni, ugyanis kintr?l egy igencsak érces férfihang hallatszik be, amint közli az ?rötökkel, hogy:

-"Azt még elnézem neked lányom, hogy nem csókolsz kezet egy pápai nunciusnak. Nincs rám írva. De ha tovább hátráltatsz, akkor kénytelen leszek defenesztrálni téged..."
-"Hogy mondhat ilyet egy szentatya?!" hallod az ?r megütközött hangját "Egyébként is, olyanom nekem nincsen..."
-"Domine miserere..." ["Uram, kegyelmezz..."] mormogja az illet?, majd érdekl?d? hangon rákérdez: "Biztos?"

A következ? pillanatban vágódik ki az ajtó egy id?ben a katona sikolyával. A látvány viszont magáért beszél. Az ajtóban egy fekete csuhás ragadozómadár vonásokkal megáldott kampós orrú füstös kép?, ?szül? hajú fickó áll, egy katona épp pisztolyt fog rá, míg a kapálózó másikat egy láthatatlan kéz lógatja ki a legközelebbi ablakon.

-"Ha te is kíváncsi vagy, a defenesztráció jelentésére, gyermekem, neked is kinyithatom a lingváriumot, de el?bb meg kell várnod, míg az el?tted lév? okításával végzek." közli vele a pap, mire a láthatatlan er? berántja a hölgyet az ablakon, föltörli vele a folyosót oda és vissza, majd talpra rántja az atya el?tt a halott-fehér katonát.

-"Ha jól látom, nálad is m?ködik a defenesztráció, kedves lányom." mondja a pap, majd a rá fegyvert fogó katonára rá sem hederítve onnan az ajtóból mutatkozik be nektek.

-"Elnézést a közjátékért, gyermekeim, a nevem frater Theodor Ávila Mondragón. A Szilveszter Rend egyik demonológusa volnék. Régi jó ismer?söm, Johannes Severin Keisinger küldött ide némi olvasnivalóval a számotokra, ezek viszont minden második percben az igazolványaimra kíváncsiak." biccent a katonák felé. Így végignézve rajta, nem csoda, ha nem hitték egy szavát sem. Jóságos pufók atya helyett inkább egy sátánista aszkétára emlékeztet, akinek a bal kezét az ujjhegyeit?l a nyakáig borítják okkult tetoválások [ezek nagy részét persze csuha takarja, de a lényeg akkor is szembet?n?], a csuhája jobb zsebéb?l egy vudubaba kandikál kifelé, bal kezében egy kissé hadviselt könyvköteg, a nyakában pedig fordítva lóg a Crux Gemmata. Ezen az összképen nem sokat javít a jobb kezére hegtetoválásként fölégetett ószláv rúnasor sem.

-"Ne feledd lányom, hogy aki kardot ragad, kard által is vész." magyarázza a megszeppent MPs csajnak. "Aki meg pisztolyt dörgöl az orrom alá, azt defenesztrálom." teszi még hozzá kiegészítésképpen. Rájössz, hogy ez a fickó tizenötször rosszabb, mint a punk Keisinger.

Csapat riadó!

More
13 years 2 weeks ago #4351 by TheElf
- Elnézést atyám, egy pillanat türelmét kell kérnem!

- Vigyázz!

- Mivel roppant mód kíváncsi vagyok, hogy miután [i:26g07x26]jeleztem[/i:26g07x26], hogy nem várakoztathatjuk meg a Vatikánt, felhívtam a figyelmet a protokollra, hogyan sikerült eljutni oda, hogy az urat megvárakoztatják, megsértik a protokollt, az ilyen rangú vendég fogadására vonatkozó el?írásokat. Roppant mód kíváncsi vagyok, hogy a parancs megtagadása hogyan vezet kitört üveghez, fegyverrántáshoz. Hogyan lehetséges az, hogy a protokollra való figyelmeztetés után abból is lesz konfliktus, hogy senki sem fordít, és senki sem használ egy szabványos fordítóprogramot, és ezért a mi lehet, mi nem lehet kérdés bemutatása majdnem komoly er?szakba torkollik.

Majd Jeff felé:

- Hadnagy, a folyosó végi kihallgató, azt hiszem szabad. Kérdezze ki ezt a két jómadarat.

Majd a pap felé el?ször bemutatkozom, bemutatom Azumit is, Jeffet is. Itt maximálisan formális vagyok. Ha másért nem, hát a két díszpinty miatt szóról szóra, bet?r?l bet?re követem a protokollt e téren, hogy hadd lássák, hogy hogyan is kell azt, és ha erre felhívják a figyelmüket nekik is hogyan kellene viselkedni. Akkor is, ha "túlzottan" ragaszkodni a formaságokhoz már jó ideje nem feltétlenül szokás. Igyekszem pontosan felidézni a legmagasabb szinten használható protokollt, hiszen nem egy komoly szint? fogadáson vettem már részt, ahol el?fordultak többek között diplomaták is. Ez sajnos / szerencsére az a helyzet ahol a saját szavaim helyett a fotografikus memóriára támaszkodhatok.

- Atyám, elnézést a fennakadásért és e két jómadár szemtelenségéért. Ha jól értem Keisinger professzor úr kérte meg önt, hogy bocsásson a rendelkezésünkre némi olvasnivalót. Gondolom ez a jelenlegi nyomozással, az annak kapcsán felismert lénnyel lehet kapcsolatban.

Ha már a két jómadár kevésbé figyelheti akkor megjegyzem:

- Ja jól gondolom, Atyám, ön Severin barátom egy jóbarátja. Ha akarja szólítson Aika-nak.

Felmérve, hogy ahogy Severint ismerem és az ? baráti körét, itt már nem a formális megoldás, a maximális udvariasság a követend? példa. De ett?l még a két szemtelenked? megregulázása fontos volt.

More
13 years 2 weeks ago #4352 by Nyarlathotep
A parancsra természetesen azonnal vigyázzba vágják magukat, még ha a csaj egy kicsit swzédeleg is. Nyilván nem szokta meg se azt, hogy kilógassák az ablakon, se azt hogy úgy töröljék föl vele a bázis folyosóját, mintha csak egy rongybaba volna.

-"Jelentem tábornokasszony, itt mindenki úgy gondolta, hogy ez nem pap. Kém vagy orgyilkos, vagy bármi más, de ez nem pap..." erre az atya ránéz és megcsóválja a fejét.

-"Ö... öö... Mármint, hogy az atya nem pap..."
-"Biztos?" kérdez vissza Theodor atya.
-"Mármint... Mi azt hittük, hogy az atya nem lehet pap. Egy pap nem így néz ki és nem így viselkedik."
-"Az igazolványa, tábornokasszony. Teljesen frissnek és használatlannak t?nik, mintha csak most készült volna..." veszi át a másik MP-s a szót.
-"Mert most készült és most használtam el?ször, fiam. Démonológust nem szokás nunciusként küldeni. Aki viszont nem nuncius, annak nincs is olyan útlevele. Nem igaz?"
-"De..." néz maga elé megsemmisülten mindkét ?r.
-"Lehagytad a varázsszót..." ráncolja össze a szemöldökét a pap.
-"De, atyám..." nyögi ki végre az MP-s srác, miután egy olyat nyel, mintha egy buzogányfejet akarna letuszkolni a saját torkán.
-"Helyes." mondja az atya, miközben Jeff elvezeti a két jómadarat.

A formalitás egyébként bizony kézcsókot ír el?, méghozzá a jobb kézen lév? gy?r?t kell, ami azért Annától egy kicsit vicces gesztus, de ha fönn akarja tartani az álcáját akkor bizony neki is játszania kell a diplomáciai játékot.

-"Semmiség." legyint az atya. "Nem vagyok az a fajta aki a küls?ségekre túlságosan is adna, hisz ami belül van, az számít. Azt viszont nem szeretem ha föltartanak. Igen, a professzor úr kért meg hogy kerítsek el? néhány érdekes dokumentumot a vatikáni könyvtárból. Persze nem a nyilvánosból, azt maga is megtehette volna. Ezt viszont még IV. János Pál gy?jtette be. Legalábbis azt a pár példányt, ami megmaradt bel?le. A címe "Csodálatos Események Új Anglia Kánaánjában" egy bizonyos Ward tiszteletes tollából. Ez egy 1801-es utánnyomás." adja át neked az egyik könyvet a csomagból.

-"Vannak benne bizonyos részletek egy Wilbeforth, kés?bb Wilbeforce nevezet? családról, amiket bizonyára érdekesnek fogsz találni. Nos ez az egyik ok, ami miatt most itt vagyok. A másik pedig egy bizonyos öreg Winsor nevezet? idolator és demoniacus, és a hipertípus-transzmigráció problémája, amit elvileg megoldott. A harmadik ok pedig pusztán egy régi vágyam beteljesülése. Mindig is ki akartam magam próbálni az oktatásban és ha jól hallottam, akkor itt az MIT&T-n egy egész kollégiumot megtöltenek a démonológia iránt érdekl?d?k." dörzsöli össze a tenyerét valahogy úgy, mintha most kötött volna egy [i:1ae28nlo]el?nyös üzletet[/i:1ae28nlo] az ördöggel. El tudod képzelni, mit fognak ehhez szólni a Faustusosok.

Csapat riadó!

Time to create page: 0.246 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.